Corolla
Sedan

HYBRID DOSTUPAN.

Od

229.900 kn

Sljedeća generacija
hibridne vožnje

Po prvi put predstavljena kao hibrid, Corolla Sedan omogućava dinamičnu vožnju zahvaljujući novom inovativnom samopunjivom hibridnom pogonu. Uz potpuno novi pristup konstrukciji i proizvodnji, najprodavaniji automobil na svijetu ima sve: elegantni novi vanjski izgled, potpuno obnovljenu unutrašnjost, niz dopunjenih tehnologija i, možda najvažnije, dopunjene sigurnosne odlike. Corolla Sedan se vratila - i bolja je nego ikada.










Konstruirana za grad, izrađena
da ide i dalje

Elegantna, učinkovita i udobna, nova Corolla je užitak za vožnju bez obzira na vaš način života. Bez obzira vozite li se u gradu ili mirno klizite autocestom, uživat ćete u pogodnostima samopunjivog hibridnog pogonskog sklopa, povrh pouzdanosti po kojoj je Toyota slavna.

Oblikovana da se ističe



Corolla Sedan daje nepogrešivi dojam snage, podcrtan profinjenim, tečnim linijama i širokom, ali ipak izduženom karoserijom. Njena dojmljiva vanjština nadopunjena je suvremenim detaljima, uključujući LED svjetla, kromiranim umetcima i naplatcima od lake slitine, od 18“ u dvije boje.

Profinjena, prostrana i udobna



Nudeći promišljenu tehnologiju i najveći komfor u klasi za sve putnike, unutrašnjost je podjednako opuštajuća i praktična. Uz promišljene pretince, mnoštvo prostora za noge i vrhunsku završnu obradu, vaša će putovanja biti podjednako udobna kao i odredište.

Ikona suvremenog doba



Corolla Sedan, konstruirana koristeći platformu Toyotine arhitekture nove generacije (TNGA), pruža svekoliko vrhunsko uživanje u vožnji. Od poboljšanog ovjesa i dinamičke upravljivosti do niskog težišta i 1,8-litarskog benzinskog hibrida - Corolla Sedan je u svakom dijelu suvremena ikona.

Impresivna iz svakog kuta

Nova Corolla Sedan je više nego samo odličan automobil: udobno vozačko mjesto je osmišljeno tako da zadovoljava sve vaše potrebe, dopunjeni paket Toyota Safety Sense uvelike podiže sigurnost svih sudionika u prometu na najvišu razinu, a novi hibridni pogonski sklop je zapanjujuć.

Mala potrošnja,
niska emisija i
zadovoljstvo vožnje

Srčan i okretan u gradu, hibridni pogon s motorom od 1,8 litara osigurava opuštenu vožnju - u svim okolnostima.
Povrh toga, nikada ga ne morate uključiti u struju, jer je Corolla Sedan samopunjivi hibrid. To je hibrid kakav treba biti.

Pametne tehnologije
jednostavne za korištenje

Uz funkcionalnosti kao što su glasovno prepoznavanje, možete pozivati telefonom i upravljati audio sustavom bez skidanja ruku s obruča upravljača.
Aplikacija MyT, sklop internetskih usluga za vaš automobil, osmišljena da vam olakša život, omogućava vam uživanje u istinski povezanoj vožnji.

Bezbrižnost,
uvijek

Toyota Safety Sense daje pojmu pomoći u vožnji sasvim novo značenje. Ovaj sustav je unaprijeđen dodatnim pametnim funkcijama koje doista mogu pomoći u izbjegavanju sudara.
Međutim, budite mirni, vi ćete uvijek imati punu kontrolu.
Istražite sigurnosne funkcije

Galerija