E-naručivanje na servis Besplatno isprobajte Toyotu Cjenici i katalozi Kontaktirajte nas

RAV4

100% SUV. 100% HIBRIDNA SNAGA.
NIŠTA NAPOLA.

Od

249.900 kn

Potrošnja
od

5,6

l/100 km

Sve navedene vrijednosti potrošnje goriva i emisije CO2 su izvučene iz rezultata laboratorijskih ispitivanja prema službenim EU propisima. One omogućavaju usporedbu među vozilima i mogu se ne podudarati s vrijednostima u svakodnevnoj vožnji
Zatvori
Pogledaj izjavu o odricanju odgovornosti

Virtualno predstavljanje Toyote RAV4
Upoznajte Toyotu RAV4 kroz kratku video prezentaciju iz našeg salona.


Pogledajte video

Bez kompromisa

RAV4 je izrađen za vožnju i oblikovan da bi se isticao. Njegov inovativni samopunjivi hibridni pogonski sklop osigurava vam uživanje u svim prednostima električnog pogona, bez nepovoljnosti. A, uz unutrašnjost koja je podjednako udobna koliko je i prostrana, možete kliziti kroz grad u izuzetnoj sigurnosti i udobnosti, ostavljajući kompromise za sobom.


U potpunosti RAV4.

Profinjen i individualan, RAV4 objedinjuje istinski karakter SUV-a, izgled i tehnologiju.

Snažni pečat dizajnaSnažnog, dojmljivog nastupa na cesti, RAV4 svojim upečatljivim izgledom privlači poglede, od elegantnih LED glavnih svjetala, uzduž snažnih bočnih obrisa i kroz jedinstvena LED stražnja svjetla - stvarajući izgled koji je individualan i profinjen.

Unutrašnjost oblikovana oko vas.Posebna i sofisticirana, s dovoljno prostora za protezanje. RAV4 ima unutrašnjost koja je suvremena, dobro raspoređena i nakrcana smislenom tehnologijom.

RAV4, kao niti jedan drugi SUV.Zahvaljujući inovativnoj platformi TNGA*, težina automobila je smanjena, a njegovo težište spušteno, dok su krutost školjke i preglednost vozača povećani. Rezultat je SUV vrhunskih mogućnosti u kojem možete ići kuda god želite, uz izvanredan izgled i sigurnost.

*Toyotina nova globalna arhitektura

Galerija

Nova Corolla osvojio 5 zvjezdica na EURONCAP
ispitivanju sigurnosti

 

 

Novi RAV4 ostvario je najvišu ocjenu i maksimalnih 5 zvjezdica u novom strožem ispitivanju sigurnosti EURO NCAP 2019.godine zahvaljujući novoj TNGA platformi i novom unaprijeđenom Toyota Safety Sense sustavu aktivne sigurnosti koji je u svim verzijama Corolle standardna oprema. Saznajte više

Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu.