Servis u Rotus Centar

TOYOTA ФИНАНС

Rotus Centar se može pohvaliti s efikasnom procesnom organizacijom u servisnom djelu koju odlikuju produktivni i profitabilni operativni i upravljački poslovni procesi

 

 

Rotus Centar se može pohvaliti efikasnom procesnom organizacijom u servisnom dijelu poslovanja. Posjedujemo modernu i izvrsno opremljenu radionicu, a naši se tehničari konstantno educiraju u skladu sa Toyota standardima te su spremni ispuniti sve zahtjeve klijenata.
Koristeći najnoviju tehnologiju i opremu, efikasno rješavamo sve probleme u kratkom roku. Postoji više razloga da nas posjetite, a samo neki od njih su:

1. Klijent je uvijek na prvom mjestu i težimo pružiti kvalitetnu uslugu te posvećujemo punu pažnju svakom klijentu.
2. Profesionalan servisni tim spreman je pružiti vam u svakom trenutku stručan i koristan savjet i omogućiti vam da što bolje razumijete vaš automobil.
3. Radionica je opremljena kvalitetnom opremom i tehnologijom po visokim standardima.

Toyota kvaliteta

Svaki aspekt popravka bit će proveden u skladu s Toyotinim izuzetnim standardima kvalitete. Zaštitite vaše ulaganje tako što ce vaš automobil servisirati i održavati Toyotini stručnjaci. To znatno pomaže u održavanju njegove vrijednosti.

Osigurana izvrsnost

Toyota poznaje vaš automobil bolje od ikoga drugoga – u Toyoti je konstruiran, proizveden i Toyota ima obučene tehničare koji se brinu o vašem automobilu. Kako bi automobil funkcionirao što efikasnije i ekonomičnije, Rotus Centar garantira stručan servis od strane kvalificiranog i obučenog osoblja i pruža mogućnost sigurnosti, pouzdanosti i zadovoljstva vožnje.

Uglađeno učinkovit servis

Možete se osloniti na vašeg lokalnog Toyotinog ovlaštenog servisera koji ce vam osigurati uglađenu i učinkovitu uslugu u skladu s Toyotinim radioničkim procedurama i standardima.

Bezbrižnost

Naša vozila izrađena su prema izuzetnim standardima. Kako bi osigurali bezbrižan san klijenata, naša vozila pokrivena su jamstvom.