LEGENDARNE OFF-ROAD TOYOTE ZA SVE TERENE, ZA SVA VREMENA

TOYOTA ФИНАНС

Toyotina terenska vozila su već preko 60 godina predvodnici u pustolovnoj vožnji. Performansi čvrstih kao kamen i hrabrim novim izgledom odvesti će vas udobno do odredišta, bez obzira na izazove.
 

LAND CRUISER

 

Zauvijek nezaustavljiv. Spreman na osvajanje svih terena.

2.8 D-4D AWD (204 KS / 150 kW)

 

Uz nasljeđe terenskih sposobnosti koje traje gotovo 70 godina, legendarni Land Cruiser ostaje jedinstven po činjenici da objedinjuje izuzetnu kvalitetu, izdržljivost i pouzdanosti s terenskim sposobnostima bez premca i sve većom razinom prestiža, luksuza i udobnosti. Danas je podjednako neumoran – uz napredniju tehnologiju za cestovnu i terensku vožnju, više sigurnosnih funkcija i još više snage za savladavanje svih vrsta terena.

Saznajte više >
Novi motor

HILUX

 

Hilux - najtraženiji pick-up na svijetu!

2.8 D-4D 4X4 (204 KS / 150 kW)

 

Malo je automobila koji, poput Hiluxa mogu s ponosom nositi blato i pijesak na svojoj karoseriji. Njegov robustan i upadljiv dizajn stvoren je kako bi odlično izgledao u svakom poslu, izazovu ili avanturi. Novi Hilux kombinira snažni 2,8-litarski motor i poboljšanje cestovnih i terenskih sposobnosti uz veću udobnost i unaprijeđenu opremu osnažujući istovremeno njegovu legendarnu otpornost na svim terenima.

Saznajte više >

Isprobajte prvi >
Premijera

HIGHLANDER HYBRID

 

Hibridni SUV s pogonom na sve kotače i 7 sjedala

2.5 HSD AWD (248 KS / 182 kW)

 

Highlander Hybrid kombinira elegantan, dinamičan i profinjen izgled vrhunskog gradskog SUV-a s čvrstoćom, snagom i trajnošću istinskog pogona na sve kotače. Dostupan isključivo s potpuno hibridnim pogonskim sklopom, po prvi puta u prodaji širom zapadne Europe. Unutrašnjost je oblikovana tako da nudi praktičnost, trajnost i prostranost koju očekujete od SUV-a sa 7 sjedala, dajući udobno i vrhunsko okruženje za sve putnike.

Saznajte više >
Ograničena serija

RAV4 HYBRID

 

Prvi SUV ikad. Hibridna snaga bez kompromisa u crnom izdanju.

2.5 HSD AWD (163 KS / 222 kW)

 

RAV4 predstavlja beskompromisnu ravnotežu prostranosti, udobne vožnje, snage i terenskih svojstava. Snažan izgled moćnog i autentičnog SUV-a s kompaktnim dimenzijama i upravljivošću upotpunjen je specijalnim izdanjem s istaknutim unutarnjim i vanjskim detaljima u samo jednoj boji. Intenzivna ''ponoćno crna'' boja karoserije naglašava sjaj površina, a taj efekt pojačan je uporabom odgovarajućih crnih stilskih elemenata kako bi dodatno naglasili njegovu moć.

Provjerite ponudu >