NOVI HILUX OSTAVLJA SNAŽAN DOJAM

TOYOTA ФИНАНСObavještavajte me


Hiluxova reputacija o sposobnosti savladavanja svih vrsta terena i svih prepreka je legendarna. Najizdržljivija legenda još od 1968. sada postaje još izdržljivija. Od svog mišićavog izgleda i snažnog novog motora, do udobnijeg, izdržljivijeg i povezanijeg iskustva vožnje, novi Hilux je iskušan do krajnjih granica kako bismo se uvjerili da je nepobjediv po imenu i nepobjediv po prirodi.
 

 

ODLIČAN IZGLED. NA BILO KAKVOM TERENU

 

Hilux se ponosi odvažnim novim izgledom, koji ostavlja još snažniji dojam. Njegov mišićavi stan, snažni branici i zadivljujuća LED glavna svjetla odaju dojam snage i istaknutosti. U kabini su korišteni trajni materijali i dojmljivi dodaci pored nove ploče s instrumentima, a dodirni zaslon nalik tabletu, od 8“, nudi novu razinu profinjenosti koja je osmišljena kako bi olakšala život.

VIŠE SNAGE, VIŠE OKRETNOG MOMENTA, VIŠE ZABAVE

 

Uz paletu snažnih i učinkovitih motora, Hilux je u stanju pomicati brda. Novi dizelski, 2,8-litarski motor snage 204 KS i s 500 Nm okretnog momenta unosi u ponudu najveću snagu uz najmanju potrošnju u klasi. Najsnažniji Hilux ikada omogućava ubrzanje bez napora i vučnu snagu koja čini prijevoz teškog tereta lakim zadatkom, ali vam pomaže i da radite učinkovitije, zahvaljujući zadivljujuće maloj potrošnji goriva.


ČVRSTO, TRAJNO, POUZDANO. NEUPITNO

 

Bilo da je riječ o teškom teretu ili zahtjevnom terenu, postoji dobar razlog da se osjećate samopouzdano u ovom pickupu. Pored impresivne nosivosti od 1 tone, mogućnosti vuče prikolice do 3,5 tone i ručnog uključivanja pogona 4x4, novi Hilux nudi niz pomoćnih sustava za terensku vožnju. Od automatskog diferencijala s ograničenim proklizavanjem do sustava pomoći pri kretanju na strmini (Hill start Assist Control - HAC) i aktivnog sustava protiv proklizavanja (Active Traction Control - (A-TRC), pomoći će vam da se nastavite kretati, kamo god vas posao vodi.

UGODNA RAVNOTEŽA RADA I ZABAVE

 

Profinjen, udoban i dinamičan, niti jedan drugi pickup ne donosi ravnotežu rada i kućnog života kao novi Hilux. Zaslon sustava Toyota Touch® 2 u stilu tableta, veličine 8“, nudi cijeli niz multimedijskih funkcija, od integracije pametnog telefona do ozvučenja JBL s tehnologijom Harman CLARi-Fi, kako biste se zabavili i ostali povezani. Stražnja kamera i niz naprednih sigurnosnih sustava pružaju spokoj nakon dugog dana.

POŽURITE OSTAVITI DOJAM

 

Pretplatite se na naš newsletter o Hiluxu i primajte prvi najnovije vijesti, osvježenja i ponude.


Obavještavajte me

 

 

 


POBJEDNIK U RELIJU, NEPOBJEDIV U STVARNOM ŽIVOTU


Nenaseljena područja i nevjerojatne brzine čine Dakar krajnjim ispitom kvalitete, trajnosti i pouzdanosti nekog vozila. Kao pobjednik Relija Dakar, Hilux nastavlja pokazivati svoju legendarno čvrstoću na događaju na kojem je povjerenje ključno. Tako da, nije važno savladavate li dine na nekom natjecanju ili pomičete brda pijeska na poslu, uvijek možete biti sigurni da vas Hilux nikada neće iznevjeriti.