Besplatno isprobajte Toyotu E-naručivanje na servis Cjenici i katalozi Kontaktirajte nas

AYGO FUN ROOF

U Toyota ponudu stiglo je ljetno osvježenje, AYGO FUN ROOF otvoreni krov za više sunca

Toyota Aygo je sinonim za zabavu i užitak u gradskoj vožnji, a svojim vlasnicima uvijek je nudio dodatne mogućnosti personalizacije za atraktivan izgled i izdvajanje od mnoštva. Ovoga ljeta u ponudi AYGA dostupan je FUN ROOF odnosno električni pomični platneni krov kojim ćete uhvatiti više sunca i vjetra u kosi.


AYGO FUN ROOF dostupan je uz pakete opreme AYGO X-play te X-style kao doplata u iznosu 6.900kn Naša preporuka je ujedno i vruća kombinacija bijelog AYGO x-style, s velikim električnim platnenim krovom u narančastoj boji. Bijelu karoseriju dodatno naglašavaju atraktivni narančasti detalji sprijeda, straga, na bokovima i na vanjskim retrovizorima, te narančasti detalji koji se ističu u crnoj unutrašnjosti.AYGO x-style nudi izuzetnu vrijednost za uloženi novac. Bogati popis opreme sadrži svjetla za maglu, zatamnjena stražnja stakla, crne alu naplatke 15“., klima uređaj, upravljačke tipke audio sustava na upravljaču, Bluetooth povezivanje, te bogati sigurnosni paket. Multimedijski sustav sa zaslonom od 7” podržava Apple CarPlay i Android Auto putem integracije pametnog telefona , a dopunjen je stražnjom kamerom koja se ugrađuje kao standard.Toyotin nagrađivani 3-cilindrični motor iz AYGO postiže idealnu ravnotežu snage i štedljivosti. Ovaj motor razvija 72 KS te omogućuje najveću brzinu od 160 km/h. Potrošnja goriva iznosi svega 4,1 l/100 km uz emisiju CO2 od samo 93 g/km.Život je zabavniji kada ga promatrate kroz otvoreni krov automobila, stoga uhvatite jedan od prvih primjeraka novoga AYGO sa platnenim krovom i uživajte u ljetu! Dostupan u svim Toyota salonima, a za više informacija ili narudžbu testne vožnje posjetite rotus-novosel.hr


AYGO 1.0, X-PLAY + ALU 15'' + platneni krovni otvor (CANVAS), 5 vrata dostupan je za 92.700 kn Uz Toyota Financiranje mjesečna rata iznosi 1.072 kn s PDV-om.

Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu.