E-naručivanje na servis Besplatno isprobajte Toyotu Cjenici i katalozi Kontaktirajte nas

TOYOTA HIBRIDI

TOYOTA HIBRIDI

od 166.500 kn

Corolla Hybrid (122 KS) Terra

Podaci o emisijama CO2 i potrošnji goriva, koji su sada objavljeni na ovoj internetskoj stranici (rotus-novosel.hr), trenutačno su službeno važeći podaci. 
S tim u vezi, s obzirom da je dio davanja u Republici Hrvatskoj definiran i emisijom CO2, moguće je da će posljedično doći do korekcije cijene vozila s naslova davanja.

 

Ponuda je informativnog karaktera. Slike vozila su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uvjeta. 
Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila molimo kontaktirajte Rotus Novosel d.o.o.. Financijske kalkulacije su informativne i neobvezujuće.

TOYOTA HIBRIDI

POSEBNA PONUDA HIBRIDNIH VOZILA

UZ EKO POTICAJ DO 25.000 KNToyotina hibridna vozila prvaci su u kvaliteti i pouzdanosti tehnologije, a vi zauzmite prvo mjesto za upravljačem novog Toyota hibrida. Istražite brojne prednosti i otkrijte pogodnosti za kupnju Toyota hibrida:


EKO POTICAJ za hibridna vozila do 25.000 kn
✔ PIONIRI HIBRIDNE TEHNOLOGIJE
✔ 4. generacija hibrida
✔ Više od 50% vožnji na struju
✔ Preko 15 milijuna vozača Toyota hibrida

 Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu.