TOYOTA ФИНАНС

 

 

BUDITE SRETNI DOK SE VOZITE

Iskusite pogodnost dodatne trakcije koja vam pomaže da svladate teške uvjete na cesti. S povjerenjem nastavite voziti čak i kad stvari postanu teške. Snažan hibridni motor modela jamči maksimalnu uštedu goriva i najniže emisije CO₂ u klasi. Corolla Cross se brine za sve teške stvari, pa se vi možete usredotočiti na ono što je važno, a najvažnije je da vas u ovom automobilu putnici neće ispitivati „Jesmo li već stigli?”.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vožnja bez stresa


Posebno dizajnirana za veliku snagu i pružanje praktičnih rješenja, Corolla Cross Hybrid savršen je automobil za vožnju djece u školu, obiteljske mini vikend-odmore i sve ono između. Zahvaljujući izvanrednom pogonu na prednje kotače AWD i nižoj potrošnji goriva, čitava obitelj može uživati u putovanju bez stresa, neovisno o konačnom odredištu. Bezbrižno vozite u svim vremenskim uvjetima i uživajte u iznimno hitrim i spretnim performansama za upravljačem zahvaljujući petoj generaciji hibridnog sustava tvrtke Toyota. Učinkovit SUV, savršen za praktičan obiteljski život.

 

 

 

Uživajte u vožnji


U automobilu Corolla Cross svi će putnici uživati u stabilnoj i ugodnoj vožnji zahvaljujući višezglobom stražnjem ovjesu. Uživajte u izvrsnoj upravljivosti i s lakoćom prelazite preko svih neravnina na cesti. Veća visina tla znači da je položaj na kojem se nalazi vozač povišen, pa uvijek imate najbolju vidljivost i preglednost nad okruženjem. Neovisno o tome vozite li gradom ili krećete u novu avanturu s malenima na stražnjim sjedalima, Corolla Cross na odredište će vas dovesti opušteno i sigurno.

 

 

Kako to funkcionira?

Zahvaljujući našoj novoj, 5. generaciji hibridne tehnologije, Corolla Cross je naš najnapredniji hibridni model ikad. Premda funkcioniraju na potpuno jednak način kao klasična vozila, hibridni automobili donose najniže razine potrošnje goriva, a pritom ne morate razmišljati o dosegu vožnje. Nadolijte gorivo na uobičajen način, a budući da hibridni modeli Toyota imaju samostalno punjenje, nećete ih morati priključiti na punjač da bi se napunile njihove baterije. I to nije sve. Upotrijebite regenerativno kočenje i pohranite električnu energiju za kasnije za kočenje i lagane vožnje.