TOYOTA ФИНАНС

Poruka Akia Toyode, upućena globalnoj zajednici Toyota


U svjetlu pandemije Corona virusa, Predsjednik Toyota Motor Corporation, Akio Toyoda, uputio je emotivnu poruku svim Toyota zaposlenicima, partnerima, ali i kupcima i Toyota obožavateljima širom svijeta.

„Želio sam odvojiti trenutak kako bih vam rekao da mislim na sve vas širom svijeta u ovim teškim vremenima. Iako je vaša razina tjeskobe različita ovisno o tome gdje živite, siguran sam da ste svi zabrinuti zbog onoga što nas čeka i kako će ova pandemija utjecati na nas. Volio bih da vam mogu reći kada će se sve ovo završiti, jer ništa nije gore od neizvjesnosti. Ali ono što sigurno znamo je da će na kraju ova kriza i završiti, proći ćemo kroz to.“ – poručio je Toyoda.

U svome obraćanju, podsjetio je na mnoge teške trenutke s kojima se kompanija suočila i iz kojih je izašla kao pobjednik: „Zajedno smo se suočili s mnogim izazovima. Od recesije i opoziva do prirodnih katastrofa. Ali, kada stvari postaju teške – Toyota ide dalje! Želim zahvaliti svakome od vas i vašim obiteljima za žrtve koje činite i za nastavak vašeg napornog rada. Od onih na prvim linijama u našim tvornicama, do onih koji su sada prisiljeni raditi od kuće.

Molim vas, znajte da sam ovdje za vas i da će Toyota učiniti sve što je moguće da vas podrži, zato što smo obitelj - a obitelj brine o svojim članovima.“

Predsjednik Toyoda istakao je važnost poštivanja svih pravila, strategija i napora koje lokalne vlade provode: „ Molimo vas da učinite ono što možete i slijedite upute svojih vlada, kako bismo se što prije izvukli iz ove krize. Zapamtite - „i ovo će proći“. I nikad ne zaboravite na zajedništvo - ne postoji ništa što zajedno ne možemo prevladati.“