TOYOTA ФИНАНС

Jamstvo tokom pandemije korona virusa


Svjesni smo da ste zbog situacije sa Korona virusom zabrinuti za mnogo toga, ali Vas ne treba brinuti jamstvo Vašeg Toyota vozila. Molimo vas da se pridržavate uputa i mjera koje propisuju lokalne vlasti i ne napuštate svoje domove bez prijeke potrebe. Zbog sigurnosti i zdravlja naših zaposlenika, ali i naših kupaca, servis Rotus Novosel Centra je na raspolaganju samo za hitne popravke.

U takvoj situaciji, koristimo priliku da vas obavijestimo da nećete izgubiti jamstvo na vaše vozilo, ukoliko se pridržavate donjih uputa:

1. Za vozila do 5 godina starosti:

- Na redovan servis dođete do 31.5. (datum će se ovisno o stanju po potrebi prolongirati; ako ste u nedoumici javite nam se na dežurne telefone)
- Niste prešli više od 1.500 km dodatno na propisani dopušteni servisni interval za vaše vozilo
- Ukoliko ste prekoračili dopušteni servisni interval za više od 1.500 km, obavezno nam se javite kako bi obavili redovni servis

2. Za vozila kojima jamstvo istječe tijekom važenja sigurnosnih mjera uzrokovanih pandemijom, a imaju kvar na vozilu

- Javite nam se odmah na dežurni broj telefona 091/477-00-27

Datum početka normalnog rada Rotus Novosel centra bit će objavljen na našoj web stranici.

Ukoliko tijekom trajanja hitnih mjera dođe do kvara na vašem vozilu, molimo vas da nam se obavezno odmah javite na dežurni broj telefona 091/477-00-27 kako bi vam dali dodatne upute kako postupiti. Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća, slobodno se javite na domagoj.loina@t-novosel.hr.

Vaš Rotus Novosel