Toyota Proace Verso Hero

Proace Verso

Svaki je putnik bitan

Putujte prvom klasom

Elegantan i svestran, Proace Verso vrhunski je izbor za prijevoz putnika. Komercijalni putnici i obitelji željne pustolovina mogu uživati u luksuznom prijevozu, prvoklasnoj udobnosti i besprijekornim mogućnostima povezivanja koji čine svako putovanje nenadmašnim doživljajem. Proace Verso omogućuje vam da uvijek putujete sa stilom zahvaljujući vrhunskim električnim ili dizelskim pogonskim sklopovima.

Travel first class

Toyota Professional

Naše obećanje

Trebate li zamjenski kombi, osiguranje, brzi servis ili pomoć na cesti, Toyota Professional savršen je poslovni partner za laka gospodarska vozila. Naša sveobuhvatna ponuda usluga zadovoljava sve vaše poslovne potrebe.

Toyota Relax

Naše jamstvo Toyota Relax omogućuje vam potpunu bezbrižnost. Svaka nova i rabljena Toyota dolazi s trogodišnjim jamstvom, uz dodatno jamstvo u trajanju od 12 mjeseci / 15 000 km uz svaku uslugu*. *Do 10 godina ili 200 000 km, što god nastupi prije.

Toyota osiguranje

Toyota osiguranje je razvijeno u cilju osiguravanja veće vrijednosti za Toyota vozila i više pogodnosti za vlasnike. Naš cilj je osigurati kvalitetni i pouzdani servis, za koji znamo, da ga kao vlasnik Toyote poznajete i cijenite.

Usluga pomoći na cesti Roadside Assistance

Usluga Toyota Roadside Assistance dostupna je vama i vašem poslovanju 24 sata svaki dan u tjednu, u vašoj zemlji i u inozemstvu, te vam pomaže u slučaju kvara, sanacije vozila i, po potrebi, pronalaska smještaja.

Zamjenska vozila

Toyota Professional Service omogućuje vam da rezervirate zamjensko vozilo kada je vaše u radionici radi servisiranja ili održavanja. Na raspolaganju su vam razne mogućnosti, uključujući laka osobna i gospodarska vozila.

Financiranje i osiguranje

Toyota Professional nudi financiranje i leasing usluge za poduzeća, kao i niz rješenja za osiguranje vozila koja su prilagođena vašim potrebama.

Svestranost i modularnost

Prostor koji se prilagođava vama

Živite spontano. Unutrašnjost se lako prilagodi bilo kojoj kombinaciji putnika i tereta kako bi zadovoljila sve vaše potrebe. Sjedala se mogu sklopiti, preklopiti i pomicati po vodilicama pa s lakoćom ispunjavaju sve zahtjeve čak i najaktivnijih putnika.

  • Pogonski sklopovi

    Osnažite svoj stil života 

    Proace Verso raspoloživ je s električnim ili dizelskim pogonom za veću slobodu izbora. Ponuda uključuje dizelske motore od 2,0 litre s ručnim, automatskim i MultiMode mjenjačima. Odaberite električni pogonski sklop i uživajte u glatkoj vožnji s dosegom do 330 km.

A Proace with its rear doors open

Tehnologija

Intuitivno povezivanje    

Brojne funkcije i jednostavna upotreba, tehnologije povezivanja podižu svaku vožnju na novu razinu. Od naprednog digitalnog zaslona za vozača do besprijekornog multimedijskog sustava koji je kompatibilan s pametnim telefonima, tehnologija usmjerena na čovjeka u samom je središtu Proace Verso doživljaja.  

The Proace Verso’s steering wheel and connected cockpit

Sigurnost

Siguran, sigurniji, najsigurniji

Proace Verso zaštićen je vodećim sigurnosnim tehnologijama koje paze na vas dok ste u pokretu. Toyota Safety Sense sveobuhvatan je skup sigurnosnih tehnologija koje štite vas i druge sudionike u prometu 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Proace Verso brine se za vašu sigurnost tijekom vožnje po gradu ili autocesti.

Dodatna oprema

Prilagođeno vašem životnom stilu 

Toyotina ponuda originalne dodatne opreme pomoći će vam da putujete dalje, činite više i ostvarite sve svoje planove. Prilagodite vozilo svojim potrebama dodavanjem raznovrsne opreme; od krovnih nosača do kuka za vuču, kutija za skije do nosača za bicikle. Iskoristite puni potencijal svoje nove Toyote sveobuhvatnom ponudom dodatne opreme koja je pametno osmišljena i stvorena da traje. 

A Proace Verso parked in the city