Toyota Corolla Sedan

Corolla Sedan

OBLIKOVANA ZA GRAD, IZRAĐENA DA IDE I DALJE
Corolla Sedan

Oblikovana da se ističe

Corolla Sedan daje nepogrešivi dojam snage, podcrtan profinjenim, tečnim linijama i širokom, ali ipak izduženom karoserijom. Njena dojmljiva vanjština nadopunjena je suvremenim detaljima, uključujući LED svjetla, kromiranim umetcima i naplatcima od lake slitine, od 18“ u dvije boje.

Corolla Sedan

Profinjena, prostrana i udobna

Nudeći promišljenu tehnologiju i najveći komfor u klasi za sve putnike, unutrašnjost je podjednako opuštajuća i praktična. Uz promišljene pretince, mnoštvo prostora za noge i vrhunsku završnu obradu, vaša će putovanja biti podjednako udobna kao i odredište.

Corolla Sedan

Ikona suvremenog doba

Corolla Sedan, konstruirana koristeći platformu Toyotine arhitekture nove generacije (TNGA), pruža svekoliko vrhunsko uživanje u vožnji. Od poboljšanog ovjesa i dinamičke upravljivosti do niskog težišta i 1,8-litarskog benzinskog hibrida - Corolla Sedan je u svakom dijelu suvremena ikona.

NOVA COROLLA OSVOJILA 5 ZVJEZDICA NA EURONCAP ISPITIVANJU SIGURNOSTI

  • Nova Corolla ostvarila je najvišu ocjenu i maksimalnih 5 zvjezdica u novom strožem ispitivanju sigurnosti EURO NCAP 2019.godine zahvaljujući novoj TNGA platformi i novom unaprijeđenom Toyota Safety Sense sustavu aktivne sigurnosti koji je u svim verzijama Corolle standardna oprema.

    sikkerhetsikoner ncap_yaris_tcm-3017-1241184_tcm-3036-1668379
  • euro ncap logo 2019_tcm-3036-1668380

POGLED IZBLIZA

Pogledajte neke dizajnerske detalje zbog kojih je Corolla Sedan tako upečatljiva.

Relax_HomepageNew_2886x2496_Cro

Toyota Relax - osjećaj potpune bezbrižnosti koji traje i do 10 godina

Opustite se i osigurajte do 10 godina potpune bezbrižnosti redovitim održavanjem vozila u novom Toyota Relax programu.
Saznajte više