E-naručivanje na servis Besplatno isprobajte Toyotu Cjenici i katalozi Kontaktirajte nas

DEZINFEKCIJA KLIMA UREĐAJA

Čišćenje i dezinfekcija unutarnjih klima jedinica je vrlo važna jer se uklanjaju mikroorganizmi, bakterije i virusi koji mogu nastati. To znači da ćemo se pobrinuti za mikro nečistoće koje mogu negativno utjecati na zdravlje.

PAKET OSVJEŽENJE/
DEZINFEKCIJA KLIME + FILTER ZRAKA*

330 KN - dezinfekcija klime + standardni filter

420 KN - dezinfekcija klime + poboljšani filter s aktivnim ugljenom

*Cijene uključuju trošak ugradnje i i PDV (ne vrijedi za model Proace Verso i Proace City Verso).


Zašto redovno održavanje klima uređaja?

Čišćenje i dezinfekcija unutarnjih dijelova klima uređaja je vrlo važna jer se uklanjaju mikroorganizmi, bakterije i virusi koji mogu nastati. To znači da ćemo se pobrinuti za mikro nečistoće koje mogu negativno utjecati na zdravlje.VRSTE FILTERA ZRAKA

/
Standardni Toyotin filter zraka

Filteri zraka su izrađeni od netkanih tkanina i uklanjaju sve glavne nečistoće prije nego uđu u vašu Toyotu.

od 170 KN


/
Poboljšani Toyotin filter zraka

Izrađeni od netkanih tkanina visoke kvalitete sa slojem aktivnog ugljena, uklanjaju 25% više nečistoća od standardnih filtera, uključujući alergene i ispušne plinove.

od 262 KN


Zašto poboljšani Toyotin filter zraka:

Zrak s prljavštinom, peludi, prašinom i mirisima ulazi u vozilo. Filter zraka uklanja čestice zagađenja i mirisa (u slučaju filtera s aktivnim ugljenom). Rezultat je čišći i svježiji zrak unutar kabine.

Održavajte svoju Toyotu u formi, zdravu i svježu s Toyotinim filterom zraka i uživajte u ugodnijoj vožnji.

Neka vaša Toyota ostane Toyota


Jedino u ovlaštenom Toyota servisu možete dobiti vrhunsku uslugu, originalne dijelove i dodatnu opremu konstruiranu u Toyoti za Toyotu.
BEZBRIŽNOST
Vaša sigurnost nam je na prvom mjestu. Naša usluga i stroge procedure, osiguravaju popravak “iz prve” u cilju brzog i sigurnog povratka na cestu.

KVALITETA
Toyota poznaje vaš automobil bolje od ikoga. Stoga jedino originalni dijelovi u potpunosti odgovaraju vašoj Toyoti jer su isključivo za Toyotu izrađeni.

TRANSPARENTNOST
Vaše povjerenje nam je dragocjeno. Sve što radimo, radimo uz otvorenu razmjenu svih informacija, zajamčenu stručnost i kvalitetu naših proizvoda i usluga.

VRIJEDNOST ZA NOVAC
Čuvamo vrijednost vaše investicije. Naše osoblje je jedino stručno za servisiranje i održavanje vaše Toyote. Na taj način zadržavate i vrijednost vašeg vozila kroz vrijeme.Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu.