TOYOTA ФИНАНС

TOYOTA HILUX ZA OBNOVU PETRINJE


Nakon razornih potresa koji su pogodili Banovinu, Toyota Croatia pruža podršku gradu Petrinja, ustupajući nezaustavljivu Toyotu HILUX.

23. veljače 2021. godine u dvorištu privremene Gradske uprave Grada Petrinje održana je primopredaja Toyote HILUX. Vozilo se ustupa na korištenje Gradu Petrinja kao podrška Toyote u mobilnosti tijekom procesa obnove.

Ključeve Toyote Hilux gradonačelniku Grada Petrinje, g. Darinku Dumboviću, uručio je g. Krešimir Bago, direktor Toyota Croatia d.o.o. koji je tom prilikom istaknuo:

'Veseli me što imam priliku iskazati podršku Toyote građanima i gradu Petrinja, svima stradalima i oštećenima u razornom potresu koji je pogodio Banovinu krajem ionako izazovne 2020.-e godine. Cilj ove naše donacije je omogućiti pristup pomoći i najudaljenijim i najnepristupačnijim dijelovima Banovine, te pomoći Gradu Petrinja u procesu obnove i pomoći u podizanju kvalitete života potresom pogođenom stanovništvu.

Toyotu Hilux još od 1968.godine prati reputacija neuništivog i nezaustavljivog automobila. Ovo je automobil sposoban savladati sve vrste terena i izazova i kao takav će olakšati svakodnevan rad u obnovi grada i pristup do mnogih stanovnika koji žive u inače teško dostupnim područjima. Uvjereni smo da HILUX ostaje u pravim rukama i da će svakodnevno služiti građanima Petrinje.''



Gradonačelnik Petrinje g. Darinko Dumbović, u svoje osobno ime i u ime građana Petrinje zahvalio je Toyoti te izjavio:

„službeni vozni park Grada Petrinje već dugi niz godina čine Toyota vozila, pa možemo reći kako je Toyota zadnjih 15-ak godina pouzdan partner grada Petrinja. Znamo da grad ima teško dostupnih, dislociranih područja u kojima su stotine ljudi kojima je potrebna pomoć, a ovakvo vozilo je upravo ono što nam treba i što nam kao Gradu pruža jednu sigurnost.''

Gradonačelnik je istaknuo kako u epicentru katastrofe koja je zadesila grad svjedočimo i epicentru humanosti kompanije Toyota na čemu je posebno zahvalio:

„Nadam se da ćete svojim potezom senzibilizirati i mnoge druge koji na ovom području imaju prostora za pomoći, uključujući gradove Sisak i Glina.“