Potpuno nova obitelj hibrida Toyota Corolla. Izbor je vaš.

TOYOTA ФИНАНС

Za Corollu Hybrid započinje uzbudljivo novo razdoblje. Izgrađene na revolucionarnoj novoj Toyotinoj globalnoj arhitekturi (TNGA), Corolla u sve svoje tri izvedbe: limuzinska, 5 vrata i Touring Sports uvodi nove hibridne pogonske sklopove radi neodoljivog užitka u vožnji.

Hibrid nikada nije bio tako dobar.


Toyotina paleta hibrida objedinjava vrlo malu potrošnju goriva i najmanju moguću emisiju, nudeći privlačne automobile povoljne po okoliš. Uz sve više i više europskih gradova koji uvode strože propise o emisijama, cijenit ćete što možete voziti bilo kuda, bilo kada. S obzirom na to da je Corolla samopunjiva, nikada je ne morate uključivati u struju.

 

 

Hibridni pogonski sklop s motorom od 1,8 litara osigurava mirnu i opuštenu vožnju punu zadovoljstva, dok izvedbe s 5 vrata i Touring Sports mogu biti opremljene novim sustavom Hybrid Dynamic Force s motorom od 2 litre koji pruža neodoljivo britku i dinamičnu vožnju. Što god odabrali, uživat ćete u tihoj vožnji punoj veselja. 

 

 

Kada je vožnja tako zabavna, znate da je savršeni trenutak da se pridružite 12 milijuna kupaca širom svijeta, uključujući dva milijuna ovdje u Europi, odabirom Toyota Hybrida.

 


 

 

Vožnja puna užitka


Toyotina nova globalna arhitektura (Toyota New Global Architecture - TNGA) unosi revoluciju u način na koji oblikujemo i konstruiramo vozila kao dio naše misije stvaranja sve boljih automobila, čineći ih sigurnijima i ljepšima, tako da pružaju još više užitka u vožnji.

 

 

Karoserija velike krutosti poboljšava svaki aspekt vožnje, nisko težište smanjuje valjanje vozila, a unaprijeđeni ovjes osigurava veliku mirnoću vožnje. Položaj za vožnju isto je tako optimiran kako bi osjećaj bio nevjerojatno prirodan, pomažući vam da izbjegnete zamor čak i na najdužim putovanjima.

 

 

Ovo je prva Corolla izgrađena na novoj platformi TNGA, koja nadopunjava sve dostupne hibridne motore. To nam je omogućilo usavršavanje esencijalnih elemenata automobila i podizanje razine ukupnog iskustva vožnje. 

 

 

Odmah ćete zamijetiti razliku. Nova Corolla Hybrid pruža odličnu upravljivost i stabilnost bez kompromisa u pogledu udobnosti i tako jamči vožnju bez napora uz veliki užitak.

 



 

 

Dojmljiva iz svih kutova


Upečatljivi izgled nove Corolle će sigurno privlačiti poglede, posebno s izborom novih, dojmljivih boja. Privlačan, niski poklopac motora daje automobilu sportski profil, naglašen odabirom atraktivnih naplataka. Sprijeda i straga se očituje snažan, širok stav automobila naglašen velikom prednjom maskom i elegantnim LED glavnim svjetlima. Dojmljivi vanjski izgled je u skladu s podjednako elegantnom unutrašnjošću.