O Rotus Centar d.o.o.

TOYOTA ФИНАНС

Naša misija je izgraditi dugoročne odnose s našim kupcima/klijentima i pružiti im cjelovitu te najkvalitetniju uslugu na hrvatskomu tržištu

 

 

Najkvalitetnija usluga i dobri odnosi s našim klijentima misija su naše tvrtke Rotus Centar d.o.o. Kao dio Toyota obitelji svakom svom klijentu, pravnoj i fizičkoj osobi, pružamo brzu i učinkovitu uslugu u svim segmentima prodaje i servisiranja Toyota automobila.

Poslovanje tvrtke započelo je krajem 2009. godine, ovlaštenim servisiranjem. Ponosni smo, što sve do danas ostvarujemo najbolji rezultat prema mjerenju zadovoljstva klijenata. Od samog početka, Rotus Centar primjenjuje ‘Kaizen principe poslovanja’, njegujemo izvornu Toyotinu i svjetski priznatu korporativnu kulturu unapređenja poslovnih procesa, koja omogućuje postizanje maksimalne izvrsnosti i vrijednosti usluga za klijente, uz istovremeno povećanje interne efikasnosti.

Neprestano nastojimo zadovoljiti i premašiti očekivanja naših kupaca/klijenata u skladu sa njihovim potrebama. Na raspolaganju je uvijek ljubazno i profesionalno osoblje koje brine o svim zahtjevima kupaca i omogućuje servis po visokim standardima. Naš cilj je da klijenti budu u potpunosti zadovoljni svojim izborom prilikom kupnje i uslugom servisiranja. Danas se Rotus Centar može pohvaliti efikasnom procesnom organizacijom u prodajnom i servisnom dijelu koju odlikuju produktivni i profitabilni operativni i upravljački poslovni procesi.

Dinamičan razvoj, kontinuirana analiza kvalitete prodaje i servisa, timski rad i motiviranje zaposlenika samo su neke od aktivnosti Rotus Centra na putu poslovnog uspjeha i stabilnog poslovnog rasta. Težimo konstantnom povećanju kvaliteta i vrijednosti pružanja usluga našim klijentima.

Vjerujemo da će nas klijenti i u budućnosti prepoznati kao idealan spoj inovativnosti, znanja, kvalitete i sigurnosti te da će upravo Rotus Centar d.o.o. postati njihov prvi i najbolji izbor.

Radujemo se Vašoj posjeti u bliskoj budućnosti.