Toyota Proace City Verso

PROACE CITY VERSO

OBLIKOVAN S VAMA I VAŠIM PUTNICIMA U SREDIŠTU.
Toyota Proace City Verso

Inteligentni dizajn, promišljena praktičnost

Sjedala se potpuno preklapaju i tako omogućavaju maksimalno iskorištavanje teretnog prostora, pri čemu sjedala u drugom redu, koja sva raspolažu ISOFIX spojnicama, pružaju putnicima zaštitu i udobnost. Napredne tehnologije koje uključuju virtualni zaslon (Head Up Display), inteligentnu pomoć pri parkiranju (Intelligent Parking Assist - IPA) i Pro-Touch s 3D navigacijom olakšavaju putovanje i uklanjaju stres prilikom vožnje.

Toyota Proace City Verso

Svaki put ga iznova promijenite

PROACE CITY VERSO nudi prilagodljivi smještaj s mogućnošću prijevoza 7 osoba, i izvedba s kratkim međuosovinskim razmakom, kao i ona s dugim mogu imati i 3. red sjedala koja je moguće pomicati naprijed i natrag i tako postići optimalni položaj s obzirom na prostor za noge i veličinu prtljažnika. Sva se putnička sjedala potpuno preklapaju, uključujući i suvozačevo, i tako značajno povećavaju mogućnost prijevoza prtljage.

 

Toyota Proace City Verso

Dobro došli u svoju zonu komfora

Bili za upravljačem ili ste opušteni kao putnik, Toyota PROACE CITY VERSO će vas sigurno zadiviti. Uz pogodnost prednjih naslona za ruku za vozača i suvozača, brojne pretince i mogućnost otvaranja stakla na poklopcu prtljažnika radi lakšeg prilaska prtljažniku, to je zaista praktično i udobno vozilo. Neka svjetlo kroz panoramski krov preplavi putničku kabinu dok slušate svoju omiljenu glazbu putem Apple CarPlay™ ili Android Auto™.

POGLED IZBLIZA

Pogledajte neke dizajnerske detalje zbog kojih je PROACE CITY VERSO tako upečatljiv.

Relax_HomepageNew_2886x2496_Cro

Toyota Relax - osjećaj potpune bezbrižnosti koji traje i do 10 godina

Opustite se i osigurajte do 10 godina potpune bezbrižnosti redovitim održavanjem vozila u novom Toyota Relax programu.
Saznajte više