E-naručivanje na servis Besplatno isprobajte Toyotu Cjenici i katalozi Kontaktirajte nas

TOYOTA COROLLA TOURING SPORTS HYBRID

TOYOTA COROLLA TOURING SPORTS HYBRID

182.800 kn

1,8 Hybrid (122 KS) Luna

Podaci o emisijama CO2 i potrošnji goriva, koji su sada objavljeni na ovoj internetskoj stranici (rotus-novosel.hr), trenutačno su službeno važeći podaci. 
S tim u vezi, s obzirom da je dio davanja u Republici Hrvatskoj definiran i emisijom CO2, moguće je da će posljedično doći do korekcije cijene vozila s naslova davanja.

 

Ponuda je informativnog karaktera. Slike vozila su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uvjeta. 
Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila molimo kontaktirajte Rotus Novosel d.o.o.. Financijske kalkulacije su informativne i neobvezujuće.

TOYOTA COROLLA TOURING SPORTS HYBRID

EKO POTICAJ 15.000 kn

Udobno se smjesti tvoja nova Toyota Corolla Touring Sports stiže!10 GODINA JAMSTVA na hibridnu baterijuUdobno se smjestite u vašu fotelju i odaberite Corollu Tourings Sports Hybrid iz pobjedničke ponude, dostupan za isporuku odmah.

REDOVNA CIJENA: 197.800 kn
AKCIJSKA CIJENA: 182.800 kn
• Toyota Safety Sense®, sustavi pomoći vozaču
• Toyota Touch® 2, zaslon u boji osjetljiv na dodir dijagonale
• Automatski klima uređaj, dvozonski
• MyT modul za korištenje usluga MyT
• Gume dimenzija 205/55 R16, aluminijski naplatci
• Kamera za vožnju unatrag
first step ODABERITE VOZILO


Za sva vozila vrijedi:
Dostupna za isporuku odmah
Dostava na kućni prag
Dostava vozila u krugu kretanja do 20 km udaljenosti od Rotus Novosel d.o.o. Otoci su isključeni iz dostave.
Ključ u ruke
Vrijedi za sva vozila uz čiju kupnju je ugovoreno Toyota osiguranje.
Mogućnost financiranja uz akcijsku kamatu 3,45 fix HRK

second step Kontaktirajte nas


Naši prodavači su vam na raspolaganju, te s njima prođite kroz sve detalje koji vas zanimaju, radnim danima od 09 – 17h i subotom od 09 -13h.
slide 5 Rotus Novosel, Zagreb
Goran Kleščić
091/4770026
Goran.Klescic@t-novosel.hr
slide 5 Rotus Novosel, Zagreb
Gordana Cebić
098/492 649
Gordana.Cebic@t-novosel.hr

Zatražite ponudu za Corollu Touring Sports Hybrid

Unesite vaše podatke u kontakt obrazac a naši prodajni savjetnici kontaktirat će Vas u najkraćem roku.
 

 

 

 
 

 


Posebni uvjeti za financiranje vozila putem financijskog leasinga u suradnji su s UniCredit Leasing Croatia d.o.o. Za financiranje potrošača putem financijskog leasinga godišnja fiksna kamatna stopa vezana za HRK iznosi 3,45%, trošak obrade iznosi 1,00% od kupoprodajne cijene vozila te EKS iznosi 4,11% . Period financiranja je od 24 do 60 mjeseci, učešće iznosi 20% od kupoprodajne cijene vozila, a otkupna vrijednost 1,00% od kupoprodajne cijene vozila. Leasing rata je mjesečna, s PDV-om, te se plaća u HRK.

Reprezentativni primjer ugovora o financijskom leasingu sa potrošačem sukladno Zakonu o potrošačkom kreditiranju:

U slučaju kada kupoprodajna cijena vozila iznosi 180.600 HRK s uključenim PDV-om, a učešće je u iznosu od 36.120,00 HRK, iznos financiranja je 144.480,00 HRK. Za financiranje putem financijskog leasinga na period od 48 mjeseci godišnja fiksna kamatna stopa vezana za HRK iznosi 3,45%, trošak obrade iznosi 1.806,00 HRK, mjesečna leasing rata iznosi 3.191,64 HRK, otkupna vrijednost iznosi 1.806,00 HRK, a EKS iznosi 4,11%. Leasing rata je godišnja, s PDV-om, izražava se u HRK i plaća, do datuma dospijeća, u HRK. Ukupan iznos koji primatelj leasinga mora platiti iznosi 192.930,72 HRK.“

*Početna cijena od 121.700kn (uključen poticaj 16.700kn) odnosi se na opremu Luna s TSS-om, 1,5 VVT-i hybrid (100 KS).

Iznos EKO poticaja varira ovisno o opremi, za provjeru iznosa i više informacija obratite se Rotus Novosel d.o.o.

Podaci o emisijama CO2 i potrošnji goriva, koji su sada objavljeni na ovoj internetskoj stranici (toyota-centar.hr), trenutačno su službeno važeći podaci. S tim u vezi, s obzirom da je dio davanja u Republici Hrvatskoj definiran i emisijom CO2, moguće je da će posljedično doći do korekcije cijene vozila s naslova davanja.

10 godišnje jamstvo vrijedi s redovitim provjerama hibridne baterije (HHC) jedanput godišnje ili nakon prijeđenih 15.000 km (ovisno koji od uvjeta nastupi prvi) kod Rotus Novosel d.o.o.

Ponuda je informativnog karaktera. Slike vozila su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost ovisi od lokalnih uvjeta. Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila molimo kontaktirajte Rotus Novosel d.o.o.. Financijske kalkulacije su informativne i neobvezujuće.

Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu.