E-naručivanje na servis Besplatno isprobajte Toyotu Cjenici i katalozi Kontaktirajte nas

Posebna ponuda za Toyota vlasnike

Posebna ponuda za Toyota vlasnike

Vrijedi do isteka zaliha

Uđite spremni u proljeće i ljeto

Podaci o emisijama CO2 i potrošnji goriva, koji su sada objavljeni na ovoj internetskoj stranici (rotus-novosel.hr), trenutačno su službeno važeći podaci. 
S tim u vezi, s obzirom da je dio davanja u Republici Hrvatskoj definiran i emisijom CO2, moguće je da će posljedično doći do korekcije cijene vozila s naslova davanja.

 

Ponuda je informativnog karaktera. Slike vozila su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uvjeta. 
Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila molimo kontaktirajte Rotus Novosel d.o.o.. Financijske kalkulacije su informativne i neobvezujuće.

Posebna ponuda za Toyota vlasnikeUđite spremni u proljeće i ljeto

 

PONOVO PRODIŠITE

 

Posebne pogodnosti, za dodatnu opremu i usluge, samo za Toyota vlasnike.

Toyota automobili zaslužuju Toyota Servis.Posjetite Toyota servis jer:
• Uvijek ćete biti ljubazno dočekani i usluženi
• Zajedno ćemo pregledati vozilo i porazgovarati
• Prije početka radova biti će Vam predstavljeni svi troškovi
• Ugrađujemo samo originalne dijelove, opremu i ulja sa garancijom proizvođača Toyota vozila
• Vozilo servisiraju specijalizirani Toyota mehaničari
• Kontrolu kvalitete radimo nakon svakog servisa
• Račun će vam biti detaljno obrazložen
• Po obavljenom servisu Vas nećemo zaboraviti!
Neka vaša Toyota ostane Toyota

Jedino u ovlaštenom Toyota servisu možete dobiti vrhunsku uslugu, originalne dijelove i dodatnu opremu konstruiranu u Toyoti za Toyotu.
BEZBRIŽNOST
Vaša sigurnost nam je na prvom mjestu. Naša usluga i stroge procedure, osiguravaju popravak “iz prve” u cilju brzog i sigurnog povratka na cestu.

KVALITETA
Toyota poznaje vaš automobil bolje od ikoga. Stoga jedino originalni dijelovi u potpunosti odgovaraju vašoj Toyoti jer su isključivo za Toyotu izrađeni.

TRANSPARENTNOST
Vaše povjerenje nam je dragocjeno. Sve što radimo, radimo uz otvorenu razmjenu svih informacija, zajamčenu stručnost i kvalitetu naših proizvoda i usluga.

VRIJEDNOST ZA NOVAC
Čuvamo vrijednost vaše investicije. Naše osoblje je jedino stručno za servisiranje i održavanje vaše Toyote. Na taj način zadržavate i vrijednost vašeg vozila kroz vrijeme.Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu.