Besplatno isprobajte Toyotu Cjenici i katalozi Kontaktirajte nas

NOVI RAV4 HYBRID

NOVI RAV4 HYBRID

95.533 kn godišnje

U POBJEDNIČKOJ PONUDI

Podaci o emisijama CO2 i potrošnji goriva, koji su sada objavljeni na ovoj internetskoj stranici (rotus-novosel.hr), trenutačno su službeno važeći podaci. 
S tim u vezi, s obzirom da je dio davanja u Republici Hrvatskoj definiran i emisijom CO2, moguće je da će posljedično doći do korekcije cijene vozila s naslova davanja.

 

Ponuda je informativnog karaktera. Slike vozila su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uvjeta. 
Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila molimo kontaktirajte Rotus Novosel d.o.o.. Financijske kalkulacije su informativne i neobvezujuće.

NOVI RAV4 HYBRID

U POBJEDNIČKOJ PONUDI


Uz besplatan paket dodatne opreme u vrijednosti od 10.000 kn i financiranje s 3,45% kamate po pricipu 33/33/33 


10 GODINA JAMSTVA na hibridnu bateriju 2.5 Hybrid Comfort

 

Upoznajte našu Pobjedničku ponudu za RAV4 2.5 Hybrid (218 KS), uz bogatu opremu COMFORT iz koje izdvajamo:• Automatski e-CVT mjenjač
• Automatski e-CVT mjenjač
• Automatski klima uređaj s dvozonskim djelovanjem
• Toyota Touch® 2 multimedijski sustav
• 17" aluminijski naplatci
• Bi-LED prednja i LED zadnja svjetla
• MyT modul za korištenje pametnih usluga "MyT"
/


Uz unutrašnjost koja je podjednako udobna koliko je i prostrana i napredne Toyota Safety Sense sigurnosne sustave koji su dio osnovne opreme, sada svakom kupcu RAV4 omogućujemo odabir jednog od atraktivnih paketa dodatne opreme bez doplate:Style paket:


- Bočna stepenica
- Ukras praga
- Zaštitna ploča stražnjeg branika
- Zaštita prtljažnika, gumena
- Obloga ključa
- Gumeni tepisi
/


Navi paket:


- Navigacija
- Set za ugradnju navigacije
- Ukras praga
- Zaštita prtljažnika, gumena
- Obloga ključa
/

Active paket:


- Bočna stepenica
- Ukras praga
- Krovni nosači
- Nosač za skije
/

 Toyota Safety Sense®, napredni sustavi aktivne sigurnosti:

- Automatsko kočenje kod opasnosti od sudara s prepoznavanjem pješaka i biciklista
- Tempomat s prilagodbom brzine pomoću radara (radi iznad 40 km/h)
- Upozorenje prilikom napuštanja prometne trake s aktivnom pomoći zakretanja upravljača
- Detekcija i praćenja prometnog traka (samo u kombinaciji sa Direct Shift CVT mjenjačem)
- Automatsko prebacivanje dugih i kratkih svjetala
- Prepoznavanje prometnih znakova


*Paket DODATNE opreme vrijedi na svim RAV4 modelima.Besplatno isprobajte novu Toyotu RAV4

 

 

 


Cjenici i katalozi

 

 

  

 

  


Posebni uvjeti za financiranje vozila putem financijskog leasinga u suradnji su s UniCredit Leasing Croatia d.o.o. Za financiranje putem financijskog leasinga godišnja fiksna kamatna stopa vezana za EUR iznosi 3,45%, trošak obrade iznosi 1,00% od cijene vozila u koju je uključen PDV i PPMV ukoliko su primjenjivi (dalje: cijena vozila) te EKS iznosi 4,42%. Period financiranja je 24 mjeseca, učešće iznosi 33,00% od cijene vozila, a otkupna vrijednost 1,00% od cijene vozila. Leasing rata je godišnja te se prilikom financiranja u EUR plaća do datuma dospijeća u kunskoj protuvrijednosti prema prodajnom tečaju Zagrebačke banke d.d. za EUR na dan izdavanja računa.

Reprezentativni primjer ugovora o financijskom leasingu sa potrošačem sukladno Zakonu o potrošačkom kreditiranju:
U slučaju kada cijena vozila (u koju je uključen PDV i PPMV ukoliko su primjenjivi (dalje: cijena vozila)) iznosi 28.327,48 EUR, učešće je u iznosu od 12.095,60 EUR, a iznos financiranja je 24.557,73 EUR. Za financiranje putem financijskog leasinga na period od 24 mjeseca godišnja fiksna kamatna stopa vezana za EUR iznosi 3,45%, trošak obrade iznosi 366,53 EUR, leasing rata iznosi 12.737,73 EUR, otkupna vrijednost iznosi 366,53 EUR, a EKS iznosi 4,42%. Leasing rata je godišnja, izražava se u EUR i plaća, do datuma dospijeća u kunskoj protuvrijednosti prema prodajnom tečaju Zagrebačke banke d.d. za EUR na dan izdavanja računa. Ukupan iznos koji primatelj leasinga mora platiti iznosi 38.304,13 EUR.“

Podaci o emisijama CO2 i potrošnji goriva, koji su sada objavljeni na ovoj internetskoj stranici (rotus-novosel.hr), trenutačno su službeno važeći podaci.S tim u vezi, s obzirom da je dio davanja u Republici Hrvatskoj definiran i emisijom CO2, moguće je da će posljedično doći do korekcije cijene vozila s naslova davanja.


10 godišnje jamstvo vrijedi s redovitim provjerama hibridne baterije (HHC) jedanput godišnje ili nakon prijeđenih 15.000 km (ovisno koji od uvjeta nastupi prvi) kod Rotus Novosel d.o.o..

 
Ponuda je informativnog karaktera. Slike vozila su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uvjeta. 
Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila molimo kontaktirajte Rotus Novosel d.o.o.. Financijske kalkulacije su informativne i neobvezujuće.


Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu.