E-naručivanje na servis Besplatno isprobajte Toyotu Cjenici i katalozi Kontaktirajte nas

RAV4 HYBRID

RAV4 HYBRID

274.900 kn

RAV4 2.5 Hybrid (218 KS) Comfort

Podaci o emisijama CO2 i potrošnji goriva, koji su sada objavljeni na ovoj internetskoj stranici (rotus-novosel.hr), trenutačno su službeno važeći podaci. 
S tim u vezi, s obzirom da je dio davanja u Republici Hrvatskoj definiran i emisijom CO2, moguće je da će posljedično doći do korekcije cijene vozila s naslova davanja.

 

Ponuda je informativnog karaktera. Slike vozila su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uvjeta. 
Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila molimo kontaktirajte Rotus Novosel d.o.o.. Financijske kalkulacije su informativne i neobvezujuće.

RAV4 HYBRID

Gratis paket dodatne opreme


Udobno se smjesti tvoja nova Toyota RAV4 stiže! 


10 GODINA JAMSTVA na hibridnu bateriju 

 

Udobno se smjestite u vašu fotelju i odaberite RAV4 Hybrid iz pobjedničke ponude, dostupan za isporuku odmah.

CIJENA: 274.900 kn/95.533 godišnje✔ Automatski e-CVT mjenjač
✔ Automatski klima uređaj s dvozonskim djelovanjem
✔ Toyota Touch® 2 multimedijski sustav
✔ 17" aluminijski naplatci
✔ MyT modul za korištenje pametnih usluga "MyT"
/


Uz unutrašnjost koja je podjednako udobna koliko je i prostrana i napredne Toyota Safety Sense sigurnosne sustave koji su dio osnovne opreme, sada svakom kupcu RAV4 omogućujemo odabir jednog od atraktivnih paketa dodatne opreme bez doplate:Style paket:


- Bočna stepenica
- Ukras praga
- Zaštitna ploča stražnjeg branika
- Zaštita prtljažnika, gumena
- Obloga ključa
- Gumeni tepisi
/


Navi paket:


- Navigacija
- Set za ugradnju navigacije
- Ukras praga
- Zaštita prtljažnika, gumena
- Obloga ključa
/

Active paket:


- Bočna stepenica
- Ukras praga
- Krovni nosači
- Nosač za skije
/*Paket DODATNE opreme vrijedi na svim RAV4 modelima.


Istražite prednosti kupnje Toyota vozila
Dostava vozila na kućni prag*

Ključ u ruke**

Toyota financiranje

Dezinfekcija vozila

 
Toyota osiguranje

Toyota Eurocare 24 satna pomoć na cesti

Opće Toyota jamstvo bez ograničenja kilometara

10 godina jamstva na hibridnu baterijuOdaberite željeni vid kontaktaKontaktirajte Toyota prodavača direktno ili popunite formu, a odabrani prodavač će Vas kontaktirati u najkraćem roku. Naši prodavači su vam na raspolaganju, te s njima prođite kroz sve detalje koji vas zanimaju, radnim danima od 08 – 16h i subotom od 09 -13h.slide 5 Rotus Novosel, Zagreb
Goran Kleščić
091/4770026
Goran.Klescic@t-novosel.hr
slide 5 Rotus Novosel, Zagreb
Gordana Cebić
098/492 649
Gordana.Cebic@t-novosel.hr

 

 


Besplatno isprobajte

 

 

 


Zatražite procjenu

 

 

  


*Dostava vozila u krugu kretanja do 20 km udaljenosti od Rotus Novosel d.o.o. Otoci su isključeni iz dostave.
**Vrijedi za sva vozila uz čiju kupnju je ugovoreno Toyota osiguranje.

Posebni uvjeti za financiranje vozila putem financijskog leasinga u suradnji su s UniCredit Leasing Croatia d.o.o. Za financiranje putem financijskog leasinga godišnja fiksna kamatna stopa vezana za EUR iznosi 3,45%, trošak obrade iznosi 1,00% od cijene vozila u koju je uključen PDV i PPMV ukoliko su primjenjivi (dalje: cijena vozila) te EKS iznosi 4,42%. Period financiranja je 24 mjeseca, učešće iznosi 33,00% od cijene vozila, a otkupna vrijednost 1,00% od cijene vozila. Leasing rata je godišnja te se prilikom financiranja u EUR plaća do datuma dospijeća u kunskoj protuvrijednosti prema prodajnom tečaju Zagrebačke banke d.d. za EUR na dan izdavanja računa.

Reprezentativni primjer ugovora o financijskom leasingu sa potrošačem sukladno Zakonu o potrošačkom kreditiranju:
U slučaju kada cijena vozila (u koju je uključen PDV i PPMV ukoliko su primjenjivi (dalje: cijena vozila)) iznosi 28.327,48 EUR, učešće je u iznosu od 12.095,60 EUR, a iznos financiranja je 24.557,73 EUR. Za financiranje putem financijskog leasinga na period od 24 mjeseca godišnja fiksna kamatna stopa vezana za EUR iznosi 3,45%, trošak obrade iznosi 366,53 EUR, leasing rata iznosi 12.737,73 EUR, otkupna vrijednost iznosi 366,53 EUR, a EKS iznosi 4,42%. Leasing rata je godišnja, izražava se u EUR i plaća, do datuma dospijeća u kunskoj protuvrijednosti prema prodajnom tečaju Zagrebačke banke d.d. za EUR na dan izdavanja računa. Ukupan iznos koji primatelj leasinga mora platiti iznosi 38.304,13 EUR.“

Podaci o emisijama CO2 i potrošnji goriva, koji su sada objavljeni na ovoj internetskoj stranici (rotus-novosel.hr), trenutačno su službeno važeći podaci.S tim u vezi, s obzirom da je dio davanja u Republici Hrvatskoj definiran i emisijom CO2, moguće je da će posljedično doći do korekcije cijene vozila s naslova davanja.


10 godišnje jamstvo vrijedi s redovitim provjerama hibridne baterije (HHC) jedanput godišnje ili nakon prijeđenih 15.000 km (ovisno koji od uvjeta nastupi prvi) kod Rotus Novosel d.o.o..

 
Ponuda je informativnog karaktera. Slike vozila su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uvjeta. 
Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila molimo kontaktirajte Rotus Novosel d.o.o.. Financijske kalkulacije su informativne i neobvezujuće.


Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu.