E-naručivanje na servis Besplatno isprobajte Toyotu Cjenici i katalozi Kontaktirajte nas

NOVA TOYOTA C-HR HYBRID

NOVA TOYOTA C-HR HYBRID

180.600 kn

Udobno se smjesti tvoja nova Toyota C-HR stiže!

Podaci o emisijama CO2 i potrošnji goriva, koji su sada objavljeni na ovoj internetskoj stranici (rotus-novosel.hr), trenutačno su službeno važeći podaci. 
S tim u vezi, s obzirom da je dio davanja u Republici Hrvatskoj definiran i emisijom CO2, moguće je da će posljedično doći do korekcije cijene vozila s naslova davanja.

 

Ponuda je informativnog karaktera. Slike vozila su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uvjeta. 
Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila molimo kontaktirajte Rotus Novosel d.o.o.. Financijske kalkulacije su informativne i neobvezujuće.

NOVA TOYOTA C-HR HYBRID

EKO POTICAJ 25.000 kn

Udobno se smjesti tvoja nova Toyota C-HR stiže!10 GODINA JAMSTVA na hibridnu bateriju1,8 Hybrid (122KS) C-ENTERUdobno se smjestite u vašu fotelju i odaberite C-HR Hybrid iz pobjedničke ponude, dostupan za isporuku odmah.

REDOVNA CENA: 205.600 kn
AKCIJSKA CENA: 180.600 kn
• Automatski e-CVT mjenjač
• Automatski klima uređaj
• Toyota Touch® 2 multimedijski sustav
• Kamera za vožnju unatrag
• 17" aluminijski naplatci
• Bi-LED prednja i LED zadnja svjetla
• MyT modul za korištenje pametnih usluga "MyT"
first step ODABERITE VOZILO


Za sva vozila vrijedi:
Dostupna za isporuku odmah
Toyota financiranje
Dostava na kućni prag
Dostava vozila u krugu kretanja do 20 km udaljenosti od Rotus Novosel d.o.o. Otoci su isključeni iz dostave.
Ključ u ruke
Vrijedi za sva vozila uz čiju kupnju je ugovoreno Toyota osiguranje.second step Kontaktirajte nas


Naši prodavači su vam na raspolaganju, te s njima prođite kroz sve detalje koji vas zanimaju, radnim danima od 09 – 17h i subotom od 09 -13h.
slide 5 Rotus Novosel, Zagreb
Goran Kleščić
091/4770026
Goran.Klescic@t-novosel.hr
slide 5 Rotus Novosel, Zagreb
Gordana Cebić
098/492 649
Gordana.Cebic@t-novosel.hr

Zatražite ponudu za Toyotu C-HR Hybrid

Unesite vaše podatke u kontakt obrazac a naši prodajni savjetnici kontaktirat će Vas u najkraćem roku.
 

 

 

 
 

 


Podaci o emisijama CO2 i potrošnji goriva, koji su sada objavljeni na ovoj internetskoj stranici (rotus-novosel.hr), trenutačno su službeno važeći podaci. S tim u vezi, s obzirom da je dio davanja u Republici Hrvatskoj definiran i emisijom CO2, moguće je da će posljedično doći do korekcije cijene vozila s naslova davanja.

10 godišnje jamstvo vrijedi s redovitim provjerama hibridne baterije (HHC) jedanput godišnje ili nakon prijeđenih 15.000 km (ovisno koji od uvjeta nastupi prvi) kod ovlaštenog Toyota partnera.

Ponuda je informativnog karaktera. Slike vozila su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost ovisi od lokalnih uvjeta. Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila molimo kontaktirajte Rotus Novosel d.o.o.. Financijske kalkulacije su informativne i neobvezujuće.

Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu.